15 Ağustos 2014 Cuma

subliminal yayın

bir blogda okuyup çok beyendigim bir yayın bazı çocuk kanallarınada olan uyarılara ragmen annelerin başındayken sesi çıkmıyo diye hiç oralı olmadıgı yayınlar bilseler çocuklarının beyni yıkanıyo ama anlayana :(((((((((((( benim oglum 32 aylık hala tv izlemez biz bir yaşına kadar hiç izletmedik sonrada çok nadir izlettik televizyonu izledigi kanal yumurcak tv, trt çocuk  ve minika çocuk özellikle minikanın yayınını seviyor kuzum izledikleri sınırlıdır o kadar isteyip başlıyo sonuna kadar tahammul edemiyo aslında zor oluyo benim için tiyatroya gidip yarıda bırakıp çıkıyoruz benim kuzu tahammül edemedigi için :))) gelelim yazının detaylarına  yazıyı burdanda okuyabilirsiniz   http://hazioz.blogspot.com.tr/2014/08/erdi-soysal-subliminal-mesajlar.html#more sagolsun hazal mail olarak yolladı bende yayınlıyorum çok sagol yayın için ve paylaştıgın için 

Subliminal Mesaj Nedir?

Subliminal mesaj yani bilinçaltı yönlendirmesi genelde, resim, video klibi yada şarkıya eklenmiş olan işitsel yada görsel bir öğedir. İnsanlar bunu ilk bakışta fark edemezler fakat çağrışım yapabilirler. Zaten elde edilmek istenende bu çağrışımlar sayesinde amacına ulaşır. İnsanlar Subliminal mesajları kolayca farkedebilmek için bunu iyi bilmelidirler. 

Subliminal mesajın hedefi nedir

Subliminal mesajlardaki asıl hedef genelde gençler ve çocuklardır. Sonuçta yaşlı yada olgun bir insana istediğiniz kadar bilinç altı telkini yapın bu pek fayda sağlamaz. Bu kişilerde kalıplaşmış düşünceleri eritmeniz çok daha zordur ama çocukluk ve ergenlik dönemindekileri etki altına almak oldukça basittir.

Subliminal mesaj yöntemiyle bu amaca kolayca ulaşmak mümkündür. Çocuklar yetişme çağında ne görür, ne duyarsa anında bilinçaltına alırlar. Bu yüzden Subliminal mesajlar genelde onlara hitap eder. Subliminal mesajları çizgi filmlerde yada dizilerde fazlasıyla görebilirsiniz.

 

Subliminal mesaj nedir resimleri dikkatlice inceleyin

*Bu yazı "Misafir Ol Gel Bana" isimli blog tanıtım köşem için

Subliminallmesajlar bloğunun sahibi Erdi Soysal tarafından gönderilmiştir.

Kendisine hem misafirim olduğu için hem de çocuklarımız için böyle önemli bir konuyu bizlere aktardığı için teşekkür ediyorum.

 

Blogunu takibe almak için tık tık

 

Subliminal mesaj veya bilinçaltı mesaj, başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır. Çoğu zaman görmek imkansızdır, ancak zaten burada amaç belli bir şekilde görülmemesidir. Çünkü o zaman beyin bunu direk algılar ve rahatsız olacağınız için o şeyi izlemezsiniz.  Şu ana kadar yapılan çalışmalar neticesinde en bilinçli ve defansif kişiler bile bu mesajları ilk bakışta %100 olarak çözememektedir.

 

Çoğu  Subliminal mesaj çocuklara yönelik cinselliklerle ilgilidir. Lütfen Erdi arkadaşımın bloğuna üye olarak katkıda bulunun ve internette bu konuyu araştırın. Aşağıda izlemeniz için birkaç video da var. Kendiniz için değilse bile lütfen bunu çocuğunuz için yapın !

 

Lütfen bu yazıyı her yerde paylaşın!

 

Evet belki bir çekiliş yazısı kadar maddi bir şey kazandırmaz ama çocuklarınıza empoze edilmek istenen sapık bir düşüncelerden haberdar olunmasını sağlar !

 

 
yazı için her iki blogger arkadaşımada teşekkür ederim umarım uyarılar işe yarar ve güzel nesiller yetiştiririz
 


 

4 yorum:

  1. Evet, bu konu gerçekten önemli. Keşke herşey çizgi filmlerden ibaret olsa. Disney Channel çizgi filmlerinden çocukları uzak tutmalıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim katiliyorum biz belli seyleri izletiyoruz reklamlari seviyo onlari izliyo genelde oyunlar park bahce ve oyuncaklar tercihimiz

      Sil
  2. çok faydalı bir yazı olmuş ,teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler duygucum bende aynisini dusunuyorum bir nebzede olsa faydamiz olmustur insallah

      Sil